Lamella - klar for sesongen!

For oss hardbarkede iskremelskere er det sesong hele året, men fra lørdag 25. mars åpner Lamella dørene hver dag og fyller iskremdisken med et varierende sortiment av de lekreste og mest spennende iskremsorter.

Vinteren har vært lang og hard, og våren lar vente på seg, men endelig er dagen vi har ventet på her, nemlig sesongåpningen for Lamella i Løvenvoldgata.

Foto: Visuella

- Denne dagen er som jul, bursdag og nyttårsaften på en og samme dag for meg, sier Dirk, iskremgründer og eier av iskrembaren Lamella. - Som de siste årene har jeg brukt vinterpausen til rekreasjon og inspirasjon, og gleder meg til å produsere gamle og nye favorittsmaker til isdisken. Vi fortsetter med et variert tilbud av iskrem og sorbet, og selvfølgelig også vår egenproduserte softis. Den berømte spagetti-isen mangler heller ikke – har du ikke smakt den, så er på høy tid i år, mener han.

Dirk Kiefer, iskremgründer og eier av iskrembaren Lamella. Foto: Lamella

Vi starter sesongen med ½ pris på softis lørdag og søndag, og vi får et gjensyn med Lamella sin påskeis fra fjor. Den er inspirert av den norske fjellpåsken – en forfriskende appelsinis med kvikk-lunsj-inspirerte sjokoladekjeksbiter, slik at du som tilbringer påsken i byen også får skitur-følelsen.

Foto: Visuella

Foto: Visuella

Fra lørdag 25. mars holder Lamella åpent hver dag kl. 12 – 18.
Du finner de i Løvenvoldgata 5.

Pressemelding fra Lamella

Forrige
Forrige

2 nye rebeller til Rebellhuset!

Neste
Neste

ByTorsk-menyen